Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2011 00:07 - Пагубно удоволствие
Автор: dorian01 Категория: Поезия   
Прочетен: 1438 Коментари: 0 Гласове:
0



Пагубно удоволствие

               Разказ на ужасите!

    Категорично се забранява да се чете от лица под 18 години, лица със слаби сърца или лица със слаба психика, заради острите и вулгарни похвати!



  Той я имаше! Тя бе негова тази вечер, само и единствено негова. Беше чакал този миг години наред, които ми се струваха като векове, дори като цели епохи.
  Полузатворените и очи, отпуснатото и тяло и леко открехнатите й устни, поемащи жадно животворния въздух олицетворяваха страстта, този красив и вкусен плод на сексуалното привличане между половете.
  Прегърна я силно, а тя погали нежно лицето му и след малко двамата притиснаха устните си в мека и страстна целувка. Тръпките на любовта преминаваха като приятни вълни през тялото му, засилвайки степента на чувствата им. Целувките станаха по-бързи и по-агресивни, а лицата и телата им се притискаха все по-силно едно в друго.
  Той, с върха на езика започна да облизва шията, после бавно премина към гърдите й. Когато докосна едното зърно главата й рязко се килна назад, показвайки внезапно връхлетялата я върховна наслада. След това захапа с устни гърдата, като с езика си масажираше зърното и около него.
  След това бавно се прехвърли на другата гърда, като не отделяше езичето от тялото й. Не следваше някакъв план или програма, а го водеха първичния инстинкт и все по-напиращата възбуда. Бавно и постепенно отиде до пъпа, като там задържа езичето си малко повече. Мускулите на корема й се свиха от някакви внезапни конвулсии, а краката й се разтвориха заради последвалия вътрешен порив.
  Езикът му се отдели от пъпа и започна ново настъпление надолу, към интимните й части. Краката й се свиха, като обгърнаха и притиснаха силно главата му, а от устата й се изтръгнаха охкания. Той слизаше все по-надолу и по-надолу, докато най-накрая достигна сюблимната част. 
  Отиде до влагалището, като започна да го масажира чрез кръгообразно движение, опитвайки се да проникне все по-навътре. Тя изпищя истерично, все едно бе блъсната от внезапна вълна. Бе възбудена!
  Той се изправи бавно и смъкна панталона си. Тя пое с ръце члена му, лапна го и двамата бавно потънаха в страстите на френската любов. Той чувстваше слабостта на тялото си, обладано все по-силно от блаженото удоволствие. Тази вечер бе готов на всичко да изживее най-великото преживяване досега и той трябваше да го направи с цената на всичко! А цялата нощ беше пред него!
  Тя легна по гръб, като разтвори широко краката си! Той се надвеси над нея, като с едната ръка хвана члена си и го вкара във вагината й, след което и двамата започнаха да се движат равномерно и постъпателно, в такт с дишанията! Двамата се впускаха все по-настървено във властната мрежа на насладата, тласкани от все по-напиращите сладострастни импулси.
  Движенията им ставаха все по-бързи и все по-настъпателни. Агресията, инстинктивно изникнала в следствие на учестеното темпо даде тон на силните крясъци и  грубите нечленоразделни стонове.

  Той скокна изведнъж и хукна към една от стаите и след около минута се върна с четири чифта белезници и един камшик.
   - Не... - изстена тя, като опита да му се противопостави, но той бе далеч по-бърз и силен. Той върза първо лявата ръка, след това дясната, а накрая и двата крака.
   - Моля те, отвържи ме...  - гласът и бе глух и безсилен заради огромната възбуда, завзела организма й. Но той я хвана грубо с месестите си ръце, повдигна рязко задника й и яростно вкара пениса си вътре. Тя изохка силно.
  Взе камшика, вдигна го високо и я удари силно със здравото жило.
   - Неееееееее, неееееее! - изрева тя, внезапно почувствала парещата непоносима болка.
   - Викай, викай, кучко мръсна! - закрещя той, като в очите му се появи огнен блясък. Той стоварваше камшика върху слабото й тяло с гигантски хъс и дива злоба, вкарваше все по-брутално твърдия си член във влагалището, като отчаяните писъци на току що поробеното същество увеличаваха стоически насладата!
  Накрая спря! Захвърли камшика встрани, но не отвръщаше поглед от надрасканото с розово-червени линии тяло. Тя плачеше, тресейки се цялата и опитвайки се с резки движения да се измъкне от примката на белезниците, но здравите железните окови притискаха силно слабите й крайници. Той я гледаше с бесен поглед, а устата му бе изкривена от лудешка усмивка.
 
  Бавно стана от леглото, отиде до масичката и взе един остър нож! Опита с пръсти острието, после отново погледна към нея. Тя, виждайки предмета в ръцете му се замята панически по мекото легло.
   - Неееееее, помооооооощ...! - хриптеше тя с неистов писък, като мяташе тялото си бясно и на посоки.
   - Давай  кучкооо!!! - извика той и се хвърли върху нея. Ножът прониза корема! Задавен вик на отчаянието се разнесе от гърлото й, отрази се от стените и тавана и се превърна в грозно кънтене! Той отново замахна с ножа и го заби гърдите й! Гъста аленочервена кръв шурна по тялото и, оставяйки неравни пътеки.
   - Ааааааааааааа...! - грубият победоносен вик инстинктивно излезе от тялото му с такава нечувана мощ, сякаш идваше от глъбините на ада! Той се извисяваше много над смъртните писъци от другата страна, потушавайки ги с грамадната си сила!  Ножът пробиваше агонизиращото женско тяло с невиждана стръв, а възбудата му, породена от тази сквернена гледка бе достигнала върховните си размери. Той бе в рая, във вихъра на сладостта, извисен до размерите на абсолютната страст, на неземното удоволствие!
  Извади твърдия си пенис и със свободната си ръка започна да мастурбира. Излизащата на прекъснати струи семенна течност се смесваше с извиращата кръв, образувайки гнусна слузеста смес.

  Бавно започна да е успокоява, като сърцето му бавно навлизаше в обичайния си ритъм. Той напълно осъзнаваше какво бе направил, съзнаваше, че бе убил жестоко невинен човек, знаеше че го чакат мъчителни съдебни процеси и дълги години затвор. Но това вече нямаше значение! Той бе направил това, за което бленуваше, бе постигнал висшата цел в живота си, апотеоза на съществуването си. Бе достигнал до крайния предел, до епилога на възбудата и това несъмнено го правеше щастлив, много много щастлив! От този момент нататък вече нищо нямаше значение!
  






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: dorian01
Категория: Поезия
Прочетен: 322863
Постинги: 193
Коментари: 68
Гласове: 128
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930